Toppa med riven choklad och färska hallon. panna cotta. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull
Koka upp vaniljstång med frö, grädde och mjölk, och låt svalna något. Garnera med blåbär. Blanda bären med 1 msk av sockret. Strö över ett tunt lager socker och bränn av med brännare eller högt upp i ugnen i 250º
Rör om hela tiden med en trägaffel. Servera med vaniljglass. Garnera med ananassalvia eller mynta. Mördeg. Lägg mjöl, smöret i bitar, socker och ägg i skålen till matberedaren och kör till en degboll bildas
Rensa jordgubbarna, skär dem i mindre bitar och blanda med passionsfruktköttet. Servera jordgubbarna och passionsfrukten till pannacottan och garnera med citronmeliss
Det fina med regnet är att man vill mysa, tända ljus och krypa upp i soffan. Häll sedan juicen i en kastrull tillsammans med 1/2 dl av den köpta juicen och tillsätt socker
Koka upp passionsfrukterna tillsammans med vatten, socker och vaniljsocker 4. 150 g passionsfrukt 1,5 gelatinblad 2 msk vatten 0,5 dl socker 1 tsk vaniljsocker 1 dl Philadelphia 1,5 dl grädde 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.