Passa på, erbjudandet gäller tills på söndag. Den här helgen är det crazy weekend igen på Proteinbutiken och den här gången rear de ut den nya High Protein Pudding
Även om vintern kanske inte är högsäsong för grönsaker i Sverige går det fortfarande att göra flera sorters sallad och varma grönsaker som är någorlunda säsongsanpassadeoch klimatsmarta (och därmed goda
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Krydda med salt och peppar och rör i lätt creme fraiche och soja
En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Oj, så gott och pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Det måste vara det omtalade Maillardreaktionen som slår till, den magiska reaktionen kemiska som sker mellan kolhydrater och aminosyror när de hettas upp, som både ger brun färg och utvecklar doft och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.