Den här polentan blir verkligen festmat – och något så ovanligt som vegetarisk festmat. De såg glada och nöjda ut – och de sträckte ivrigt fram tallrikarna för påfyllning
Värm olivoljan i en stekpanna. Häll i tomatsåsen och låt sjuda i cirka 4 minuter. Koka tortellinin enligt anvisningar på paketet och tillsätt den i tomatsåsen
Potatis- & zucchinigratäng med italienska ostar – en mer fast gratäng med skivad potatis och zucchini med mindre grädde än vanligt och med mycket parmesan och en del mozzarella
Använd en osthyvel och hyvla över Parmigiano-Reggiano i tunna skivor. 4 ansjovisfiléer2 tsk hackad vitlök1 / 2 tsk salt1 ,2 dl olivolja3 tsk citronsaft3 st romansallad(dom som är mer fasta)2 dl hackade, rostade valnötteren bit (ca 2 dl)hyvlad Parmigiano-Reggiano1
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, pressad vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar och arbeta till en jämn färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.