Riv parmesanosten och blanda med risonin. Severa sedan med de stekta grönsakerna. Salt och peppar. Koka upp vattnet och blanda ner fond och buljongtärning
Smaka av med mer salt och peppar om det behövs. Tillsätt lammfärs, finhackad vitlök, muskot, oregano, salt och peppar och fräs på stark värme tills färsen är genomstekt
Eftermiddagen tillbringades även idag utomhus, i solen, med kaffe och isvatten och en ny pocketbok. I mejerihyllan har jag hittat en ganska ny produkt (tror jag), smetana, en rysk creme fraiche typ med hög fetthalt
Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld med fetaost och smaksatt med rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
Toppa med grovhackade hasselnötter, persilja och rivet citronskal. Fräs vitlök och svamp i smör. Om såsen har blivit för lös skulle jag reda av med lite arrowrot eller potatismjöl utblandat i kallt vatten och hastigt koka upp grytan
Idag var jag ensam hemma med Kevin och skulle fixa middag. Serveras med pasta eller ris. Häll i skogssvampspannanoch smaksättningen och tillsätt den extra grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.