1 Tillbehör:
400 gram pasta som tagliatelle, penne, gnocchi
10,5 dl
hackad bladpersilja att garnera medBörja med tomatsåsen: skala och hacka lök samt pressa vitlök och lägg i en kastrull med olivoljan. Fräs lök och vitlök under omrörning några minuter. Skölj och tärna hela tomater. Tillsätt krossade tomater, tärnade tomater, rosmarin, spcker, vinäger, salt och vitpeppar och låt såsen småkoka under tiden du lagar resten. Sätt på vatten till pastan. Tillsätt 0,5 tsk salt och några droppar olivolja. Dags att panera kycklingen: skiva kycklingfiléer ca 1 cm tjockt om du inte köpt färdigskivad filé. Förbered tre tallrikar - en med mjöl blandat med salt och vitpeppar, en annan med uppvispade ägg och en tredje med riven ost. Vänd kycklingskivorna i mjöl sedan ägg och sista riven ost samt lägg på en tallrik. Värm någon msk olivolja i en stekpanna och stek den panerad kycklingen i ca 5 minuter på varje sida tills de fått färg och är genomstekta. Stek 2-3 i taget och lägg upp på en tallrik. Koka under tiden pastan enligt paketet. Häll av och blanda sedan förslagsvis pastan med tomatsåsen samt hackad persilja. Servera den parmesanpanerade kycklingen på pastan och tomatsåsen.
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Lägg i hälften av pastan och därefter kycklingfräset, skeda sedan över tomatsås, strö i hälften av mozzarellabitarna och klicka i ricottan fördelad jämnt över
Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.