Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i. Förbered tomatsåsen. Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen
Blanda ströbröd med kryddor och sedan vatten, låt svälla ett par minuter. Tomatsåsen. Rör sist ner köttfärsen och blanda smeten noga, antingen med slev eller för hand
Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i. Förbered tomatsåsen. Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. I formen som kycklingen bakas i samlas en härlig sås som du slevar över riset du serverar till
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.