Smaka av med salt och peppar. Lägg grädde, pesto och räkor i kastrullen. Skala räkorna. Lägg alla ingredienserna till peston i en mixer eller matberedare
Vänd ner pastan och låt den koka ihop med grädden i en minut. Jag var lite skeptisk till räkor och pesto först, men det var verkligen supergott tillsammans
Smaka av med Herbamare örtsalt och nymalen svartpeppar och droppa lite lime eller citron över. Lägg sist ner räkorna och värm upp allt så räkorna blir varma men inte kokta, då blir de sega och inte så goda
Koka Bavette Barilla i rikligt med saltat vatten. Tillsätt Pesto alla Genovese Barilla och tomatbitar. Häll av vattnet när pastan är al dente och blanda med såsen
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Fräs lite matfett med curryn. Skala räkorna. Smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna och låt allt bli varmt, men inte koka, då blir räkorna sega
Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.