Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull. Smaksätt med citronskal, salt och peppar. Ta kastrullen från plattan och red av ytterligare med en äggula utrörd i grädde
salt och citronpeppar. Vispa äggen lätt. Vänd filéerna först i mjölet, sedan äggvispet. Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéernai det
Parmesangratinerad Rotfruktsmos. I,m back, nästan i alla fall. Har haft lite konvalescens, efter en operationi fredags, men nu börjar jag komma tillbaka så smått
ParmesangratineradeZucchinistänger. När man försöker tänka litenyttigarei veckorna så kan jag känna att de första dagarna oftast är kämpigast efter en massiv meltdown när det kommer till mat och godsaker
Dela blomkålenimindrebitar. Koka den mjuk, men med lite spänst, låt rinna av väl. Lägg den varma blomkålen i en ugnsfast form och ringla över olivoljan, strö över parmesan, persilja och sist ströbrödet
Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull. Smaksätt med citronskal, salt och peppar. Ta kastrullen från plattan och red av ytterligare med en äggula utrörd i grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.