Hacka chilin och finhacka vitlöken. Vänd dem då och då så att de blir jämnt grillade. Boken ges ut av Bonnier Fakta och är fotograferad av Marcus Lawett
Men när det är sommar ochfärskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatisoch ösa över en massa gott i en gratäng
Häll marinaden i plastpåsen och gnid den runt om kycklingvingarna. Blanda honung, olja, soja, riven vitlök, chilisås, chili explosion och chermoula i en skål
I lördags kväll grillade vi med våra gäster och jag hade införskaffat lite god färskpotatis. Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
Skrubba potatisen och blanda med salt och olja. Tillsätt ost och dill, och mixa ihop. Rör i färskost och crème fraiche, och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.