Parmesanfriterad pilgrimsmussla med tomat och timjandip, potatisfritters samt örtsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • 8 st pilgrimsmusslor , utan skal
  • 40 gram parmesanost, riven
  • 50 gram vitt bröd , utan kanter
  • 1 salt och peppar
  • 1 st ägg , vispas lätt
  • 1 vetemjöl , till panering
  • 1 matolja , till fritering
  • 2 kvist(ar) timjan
  • 1 olivolja
  • 5 st plommontomater , skållade och skalade
  • 1 salt och peppar
  • 1 st Schalottenlök(ar) , skivad
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , riven
  • 1 citronsaft
  • 4 st örtkryddor, färska , Körvel, ärtskott, dill, persilja
  • 1 olivolja
  • 1 salt
  • 1 st Schalottenlök(ar) , skivad
  • 2 st potatis(ar) , små med skal
  • 1 salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.