PARMESANFLARNMEDPINJENÖTTER. Vi serverade dessa med lite charkuterier och oliver men de passar också fint att pynta med lite finkaviar, smetana och klippt gräslök
Åh, vad det är härligt med sol och vår. På med rom och dekorera med örten. 8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)1 liten rödlökfärsk ört att dekorera med t ex gräslök eller persiljaCitroncreme
På med rom och sparris. Parmesanflarnmed citroncreme, löjrom och sparris8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)sparrisCitroncreme
Vänd ner nötterna och häll ut smeten på ett smörpapper. 200 g blandade nötter. 1Receptet gäller för 40 st 200 g blandade nötter 200 g mörk choklad ca 50% 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 2 krm saltGör så här Rosta nötterna i en torr varm stekpanna
Blev även sötpotatischips med salt och vinäger (typ det bästa jag vet). Här är det bara att välja dina favorit nötter, jag hade pistage, mandel och cashewnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.