Parmesanbakad lax på citronmarinerad svartkål med edamamehumus
3 kockar 7 kids
3 kockar 7 kids
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 140 grader varm
  • 15 minuter
  • 42 grader
  • 4 bitar lax á 140 gram 300 gram svartkål
  • 30 gram parmesan, finriven
  • 1 citron, saften ifrån
  • 1 msk olivolja
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Edamamehummus
  • 400 gram Edamamebönor
  • 1 citron, saften ifrån
  • 1 dl kallpressad olivolja
  • 1 dl kallt vatten
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 tsk sriracha
  • 1 msk tahinipasta
  • 2 tsk salt
  • 1 krm mald spiskummin
  • 1 krm malda korianderfrön
  • Mixa samman allt i en food-processor till en slät hummus.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.