Parmesan- och basikikatoppad fläskfilé
GulaHus -
GulaHus -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 700 g fläskfilé
  • salt och svartpeppar
  • smör till stekning
  • 1/2 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 kruka basilika
  • 3/4 dl ströbröd
  • 2 äggulor 1/2 dl finriven parmesanost
  • 2 msk smör
  • 2 msk strösocker
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 scharlottenlökar, finhackade
  • 4 dl vatten
  • 1 dl koncentrerad kalvfond
  • 1 dl balsamvinäger
  • 2 msk soja
  • 2 1/2 msk maizenaredning för mörka såser

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.