Mixa soltorkadetomaterochsmör i en matberedare. Tillsätt tomatpuré för att förstärka smak och färg. Rulla smöret till avlånga stavar och förpacka i plastfilm ochfolie
soltorkadetomater (om de köps lagda i olja använder man dem direkt, skurna i bitar, medan om du använder den torra varianten måste de blötläggas ett tag först – ju torrare de är desto längre blötläggning behövs
4 bitar torsk, cirka 140 gram styck. 2 dl strimlade soltorkadetomater i olja. 0,5 dl olivolja. 0,5 dl riven parmesan eller grana padano. 12 potatisar, gärna delikatesspotatissomsparrispotatis med fint skal du kan koka utan att skala. 2 morötter. 50 gram ruccola. 1 citron
Det är busenkelt att göra sin egen pesto, det är det inget snack om, dock är både parmesanoch pinjenötter dyra råvaror så vill man göra det lite ekonomiskt för sig (passar bra för en som förbrukar mycket pesto) kan man byta ut dessa ingredienser mot en billigare hårdost med styrka, ex
Blanda ner tomathacketoch den rivna parmesanen. Finhacka tomaterna. 1 förp 5-minuterssill, 420 g 150 g soltorkadetomater 1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g 2 dl crème fraiche salt och peppar Låt sillen rinna av ordentligtoch dela den i mindre bitar. 150 g soltorkadetomater. 1 dl grovt riven parmesanost
2 klyftor vitlök. 20 st soltorkadetomater med eller utan olja. 30 gram ruccola eller babyspenat. 50 gram parmesan eller prosociano. 0,5 dl olivolja. 4 hela vitlökar att rosta
Lägg på tomaternaoch strö över osten. Jag tycker ibland att det är kul att blanda smaker från olika delar av världen i min matlagning, s k cross-overmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.