Ställ ett par remsor parmaskinka i varje, dekorera med parmesan och basilika. Knäck äggen (spara skalen till servering) och vispa ihop dem med grädde, salt och peppar
Strö över babyspenaten och den färska basilikan så att det täcker. ) Häll över 1,5msk teriyakisås, salt och peppar. Lägg över de 12 parmaskinka bitarna och täck igen alla kycklingar, lägg dubbelt om det räcker. 12 st parmaskinka
Skär mozzarellan i skivor och fördela runt jordgubbarna tillsammans medparmaskinkan. Droppa olivolja runt salladen, avsluta med en nypa flingsalt och grovmald svartpeppar
Fyll pajskalet med purjolök, tomater och basilika. Servera med en sallad. Häll mjölet i en matberedare och smöret skuren i tärningar, hacka snabbt ihop det till en smulig massa
Lägg upp på serveringsfat garnera med cocktailtomater. Lägg bakplåtspapper på en plåt och lite olja lägg på skivor av parmaskinkanoch den lufttorkade korven
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Mycket otippat att jag skulle äta en tomat- och jordgubbssallad med basilika och vitlök (. Jag behöver väl inte säga att det här tillbehöret gjordes när Mannen som i princip hatar vitlök inte var med vid bordet
En alldeles ljuvlig fisk- och räksoppa med saffran och basilika serverades med kokosbröd + ost och en sallad på spenat, tomat och röd paprika hos oss förra fredagen
Smaksätt med peppar. Blanda mjöl, ost, matfett och vatten till en deg. Pensla med uppvispat ägg. Skölj, ansa och finhacka purjolöken och om den är stor behövs inte hela, tag då den finaste delen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.