Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Skär en ficka längs med filéerna och vik isär. Servera med eller utan kolhydrater. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Serveras med rostad potatis, balsamico och färsk persilja♥. Krydda med lime peppar. Rulla fläskfilén i riven parmesanost och linda in den i parmaskinka
På tallrikarna låg en bit lax som vi lindat in i Parmaskinka tillsammans med några basilikablad och sedan lagat till i ugnen, skinkan blev härligt knaprig och var en fin kontrast till den mjuka, lite fetare laxen
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Så idag efter lite måsten som läxor och tvättfix spelar vi golf och avslutar med en god middag. Vinet som serverades till hade en av alla duktiga butiksmedarbetare på Systembolaget rekommenderat
4 stora kycklingfiléer, dela på hälften salt & peppar 8 skivor parmaskinka 6 – 8 potatisar, skär i klyftor 3 morötter, skär i stavar olivolja 2 vitlöksklyftor, halvera 1 purjolök, hacka 10 champinjoner, dela 1 gul paprika, skär i bitar 1 citron, skär i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.