Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.2 kg oxfilé
  • 8 skivor parmaskinka
  • 2 msk margarin eller smör
  • 2 tsk salt
  • 5 tsk grovmald svartpeppar
  •  
  • Svampkräm
  • 3 schalottenlökar
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 200 g svamp t.ex Karl Johan
  • trattkantareller
  • champinjoner
  • 1 msk margarin eller smör
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk soja (kinesisk)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  •  
  • Sås
  • 2 schalottenlökar
  • 2 msk margarin eller smör
  • 3 msk socker
  • 1-2 krm grovmald svartpeppar
  • 4 dl vatten
  • 1 dl koncentrerad kalvfond
  • 1 dl balsamvinäger
  • 2 msk soja
  • 2-3 msk maizenaredning för mörka såser

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.