4 stora kycklingfiléer, dela på hälften salt & peppar 8 skivor parmaskinka 6 – 8 potatisar, skär i klyftor 3 morötter, skär i stavar olivolja 2 vitlöksklyftor, halvera 1 purjolök, hacka 10 champinjoner, dela 1 gul paprika, skär i bitar 1 citron, skär i. - Läs hela inlägget här 4 stora kycklingfiléer. 1 citron
Marinaden på kycklingen var citronoch rosmarin, så jag körde på den linjen med mer smak. Ovanligt att jag köper färdigt marinerad kyckling pga att de oftast innehåller så mkt onödiga tillsatser och e-nummer, men denna innehöll bara citronsyran som jag helst undviker
Kycklingmedcitronoch oliver, smaklig måltid. Egentligen så vet jag inte varför detta skulle vara Grekisk mat, men kycklingochcitron, oliver och vitlök det känns Grekiskt
Det blev väldigt lyckat ihop medkyckling, dragon ochcitronsmak. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kycklingoch även den rostade potatisen om man så vill
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Kycklingmed örtsås ochgrönsakerOm du letar efter något nyttigt och gott är detta rätten för dig. Fantastiskt mör och saftig kycklingmed smak av lime, teriyaki och örter
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Skär kycklingen i bitar och stek den i en wokpanna med olja och röd currypasta. Servera tillsammans med färsk strimlad basilika som strös över vid servering och kokt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.