Kombinerad lördags- och Valborgsmiddag med parmalindadkycklingfilé, sås och en svampkräm. Stek kycklingfiléernai en stekpanna tills det fått lite färg på båda sidorna
Kyckling. Öppna fickan - lägg på en skiva ost ifickan och sen svampröran. På kycklingen skärs ett snitt på längden så att det bildas en "ficka", var försiktig och skär INTEigenom
Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Skär en skåra isidan på varje kycklingfilé och fyll den med smeten. Skär de soltorkade tomaterna istrimlor, hacka basilikan, blanda ihopi en bunke tillsammans med den rivna parmesanosten, salt, peppar och olivoljan
Dela kycklingfiléerna på längden. Skrubba och dela potatisen och lägg på bakpappersklädd långpanna. Servera kycklingen med ljummen potatissallad garnerad med basilikablad och crème fraiche
Krydda kycklingen och låt den ligga någon timme så tar smakerna åt sig bättre. Potatismos. Börja med att rosta vitlöken så kan du använda den goda oljan som blir över tillkycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.