Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare). Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkadetomater
Hacka de soltorkadetomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
För nån vecka sen så gjorde jag ordning denna kycklingrätt med mozarella och soltorkadetomater. Så idag är jag hemma med henne och snön vräker ner utanför fönstret
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkadetomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Den här söta skålen från IB Laursen fick jag av söta Teres m fam då jag fyllde år, gillar. Serverade med strips, grekisksallad & örtvinegrette… Har ändrat lite i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.