Serranolindad kycklingfilémedbalsamicosås. Linda en eller två skinkskivor runt varje kycklingfilé. Perfekt en söndagsmiddag tillsammans med ris och en god sallad
(Receptet, som jag ändrat något, kommer ursprungligen från Arla)Till kycklingen gjorde jag grönsaker i ugnen - lite liknande detta men med det som vi hade hemma just nu och det jag tyckte passar ihop med kycklingen
Igår gjorde vi parmainlindadkycklingfilémed klyftpotatis. Parmainlindadkycklingfilé. Krydda kyckling, stek i en stekpanna med en klick smör eller lite olja tills de fått fina färg
N. ä. r. M. i. k. a. e. l. j. o. b. s. n. t. h. g. v. d. m. y. p. å. I. c. f. é. S. u. ö. +. T. P. 4. ,. 2. 5. 1. /. 8. K. -. F. O. (. R. ). L. 0. V. ". B. d l
Ingredienser parmalindad kycklingfilé. Blanda maizenan med lite vatten och blanda i såsen. Min sambo har "tjatat" om att jag ska göra en balsamicosås länge nu och när vi hade lite parmesanskinka och kyckling över så tyckte jag att det kunde passa att göra den såsen till
Helstekt kycklingfilémedbalsamicosås och kålrotspommesKrydda filérna rikligt och bryn runt om. Sittunderlagen räckte inte till alla ("bebisen" i busken) och vinet överst intogs INTE under promenaden utan, valet föll på Amaronet som tillsammans med middagen nedan blev en klockren avslutning på lördagen
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.