Parisersmörgås, eller som den ofta kallas Parisare, är en klassiker på det svenska matbordet. En Parisersmörgås är snarare Biff Lindström på stekt bröd med ett ägg på toppen
Parisersmörgås (icke att förväxla med gatuköksrätten Parisare) är en maträtt som består av bröd, stekt köttfärs, hackad lök, rödbetor, ättiksgurka, kapris, stekt ägg samt eventuellt pepparrot
Parisersmörgås, Råbiff med tillbehör, Kokt rödspätta med grässlökssås, Friterade räkor med Rhode island sås, Coeur de filet Provencale och mycket mycket mer, men favoritreceptet är ändå Kålpuddingen
Parisare ska inte förväxlas med parisersmörgås som är gjord av köttfärs och serveras med ägg. Parisare är en stor, stekt eller grillad korvskiva som serveras mellan hamburgerbröd
Parisersmörgås är en verkligt god varm smörgås, som också kan serveras som nattmat. PARISERSMÖRGÅS. Man kan servera den med stekt ägg eller med rå äggula
Varma mackor var ju en klassiker på fredagarna när jag var liten. Den klassiska mackan innehåll, vitt bröd, ketchup, ost, skinka och en ananas på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.