För att folk ska förstå vilka bullar jag pratar om brukar jag alltid kalla dessa "snorbomber". Folk verkar emellertid inte förstå vad jag menar då heller, så jag får alltid förklara att det är bullarna med vaniljkräm i
)Så det fick först bli en tårtbotten till kommande veckas tårtbeställning och sedan hittade jag ett recept på små pariserbullar i bullformar som jag ville testa på
Lös upp jästen i den kalla gräddmjölken. Klicka ner matfettet. Tillsätt därefter ägget och sockret. Blanda sist ner vetemjölet blandat med hjorthornssaltet
Sebastian Hallenius←Pariserbullar Liknande receptPasta med pestoChili con carneKycklinggryta med örterKyckling med rosépepparKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
(Detta är inte samma sak som Pariserbullar, dvs bullar som innehåller en len vaniljkräm). Mjuka bullar fyllda med en smörkräm som är smaksatt med vanilj
eller krämbullar eller pariserbullar - kärt barn har ju många namn. Har inhandlat en ny kompis i köket, en KitchenAid, som jag ju var tvungen att provköra i helgen
Å jag tror jag har överträffat mig själv denna gången. Detta MÅSTE prövas de är en sak som är säkert. De var inte svåra att göra heller utan ganska simpla
Jag har hört allt från vaniljbullar, pariserbullar och något så enkelt som marsánbulle. Kärt barn har många namn och solskensbullar är bara ett av dem alla
1. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37°. Rör ut den smulade jästen i degspadet. 2. Tillsätt salt, socker, kardemumma och det mesta av mjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.