Nu går det iprincipintein mer imin frys, så nu får kakbaket anstå tills juldagarna är över, och tjocka släkten varit här, och förhoppningsvisätitordentligt - och blivit ännu tjockare *hihi*
Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt smör, olja och mjölk. Blanda dom torra ingredienserna och sikta ner det i smeten och blanda ihopförsiktigttill en smet
Blir nästan alltid att mina laxburgare får asiatiska smaker, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi har en förkärlektill dessa kryddor som ni vet
Kärlek och tankar från Sofiabakartill alla de drabbade och deras familjeri Norge. ) en extra kram tillmina underbara norska väninnorIren Fladmark och Siri Broberg
Soltorkade tomater och liteparmaskinka. salt & peppar. Jag har en förkärlektill rullader. En otroligt enkel rätt att laga som efter själva rullandet sköter sig perfekt själv medan den kokar
Idag testade jag att göra sufflè för första gången. Det blev en chokladsufflè med vit choklad i. Hur många gånger har man inte hört att det ska vara så svårt att göra sufflè, när det i själva verket var hur lätt som helst
God morgon önskar jag och minakärleksfulla scones som smakar perfekt. Blanda allt i en bunke. 24 minuter, 8 ingredienser och 1 ugn är vad som krävs för denna skapelse. 1 msk chiafrön. 2 dl ekologiskarussin. 1,5 tsk fiberhusk. Forma smeten till 5 runda bollar (eller hjärtan) och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i ca 12 minuter. 24 minuter. 8 ingredienser och. 1 msk chiafrön. 3 ägg 2 dl ekologiskarussin. 1,5 tsk fiberhusk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.