Paprikakyckling är en rätt, som passar bra att bjuda vännerna på. Kyckling, som förr var festmat, har efter hand blivitbilligare och serveras numera i alla sammanhang
Efter all julmat så var vi så väldigt sugna på riktig, vanlig mat. Annars brukar vi vara duktiga på att ta tillvara på rester, t ex att använda skinkani omelett och göra röror av den gravade laxen
Enkelt och gott men ändå smakrikt och vällagat. Kycklingikombination med paprika, paprika och mer paprika blev det här en god middag med ganska ont om matlagningstid
Härligtfärgrik rätt med mycket smak av paprika och oregano. Barnen tyckte den smakade litepizza. Bryn kycklingfiléernai smör, krydda med salt och peppar
Då min svärfar kommer från Ungern och min fru således är halvungerska, och har lite ungersk matkultur med sigi blodet, så är det klart att jag måste laga något ungerskt emellanåt
Sådär ja, gokväll, nu har jag jobbat klart för idag och nu väntar sängen vill jag lova. För nån dag sedan åt vipaprikakycklimg här hemma, enkelt och gott, så varsågod, här kommer receptet
Hacka lökarna och vitlöken och skär paprikornai större bitar. Börja med att bryna kycklingeni en större gryta och flytta över till en tallrik när dom är färdiga
Ibland orkar inte ens JAG laga mat. Men som ni vet, äta bör man annars dör man. Så på vägen hem från jobbet igår köpte jag kycklingfiléer, en burk créme bonjour fraichecuisine och en påse klyftpotatis
Skär kycklingfilén och paprikanibitar. Ansa och skär svampen i halvor. Skala och hacka vitlöken. Rör ner paprika, grädde, buljong och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.