Lägg lergrytani blöt minst en kvart ikallt vatten. krydda kotletterna och lägg dem över potatiseni grytan Rör ut buljongen med tomatpuré och krossad vitlök
Stick ev i en kött termometer i den tjockaste delen. (tog med chili smak). 1* Lägg grytan i vatten 10-15 minuter. 2* Skala lök potatis skär i klyftor. 3*Lägg potatiseni botten sen lök häll över tomatkrossen smula buljongtärningen över. 4* Gnidi köttet med kryddorna. 5* Lägg köttet i grytan och lägg på locket. 175 grader ca 2 timmar eller tills termometern visar 80 grader. 6* ta upp steken skär skivor lägg åter i grytan. 7* servera 8 - 10 potatisar. 1 tsk rosmarin. ½ - 1 buljongtärning
(tog med chili smak). Stick ev i en kött termometer i den tjockaste delen. 8 - 10 potatisar. 11 tsk rosmarin. 1½ - 1 buljongtärning. 18 - 10 potatisar 2 gula lökar 1 burk / tetra krossade tomater. (tog med chili smak) 1 ½ kg stek av bog eller lamm 1 tsk salt 1 krm svart peppar 1 tsk rosmarin ½ - 1 buljongtärning1* Lägg grytan i vatten 10-15 minuter 2* Skala lök potatis skär i klyftor. 3*Lägg potatiseni botten sen lök häll över tomatkrossen smula buljongtärningen över. 4* Gnidi köttet med kryddorna. 5* Lägg köttet i grytan och lägg på locket. 175 grader ca 2 timmar eller tills termometern visar 80 grader. 6* ta upp steken skär skivor lägg åter i grytan
Smidigt med alltiett. Låt puttra någon minut och häll sedan allt över fisken och riset. Stek sedan på diverse grönsaker, jag tog hackad gul lök, squash och broccolibuketter
Celtic Sea Salt, Kyckling, Kyckling "alltiett", Lunch, Paleo, Recept, Stenålderskost Tagged With. Jag använder migalltid av Bosarps ekologiskakyckling, de är betydligt större men har man tur blir det lite över till sallader i veckan
Bryn grytbitarnaordentligti smör och krydda med Lawry´s seasoning salt och peppar. Tillsättchampinjoner, scharlottenlök samt vitlök, låt fräsa en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.