Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk curry 2 msk tomatpuré 400 ml kokosmjölk 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl torkade röda linser 1 tsk sambal oelek 250 g körsbärstomater salt peppar 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Idag kommer våra barn hit och hälsar på oss lagom till lunch. Det ska bli jättekul att träffa dem. Jag har tänkt att bjuda dem på en het kikärtsgratäng, men det receptet får ni en annan dag
De senaste dagarna har jag haft ganska mycket att göra så jag har inte haft tid att laga allt för avancerad mat, utan det har fått bli relativt enkla maträtter som hamnat på matbordet
Bröd med paprikahummus (recept nedan), strimlad fänkål och kokt ekoägg. Påläggstestandet fortsätter med en ny slags hummus, denna gång i form av en röd sådan med sting i
Men nu får det vara nog pratat om tabbouleh för inte hade den här måltiden varit lika bra om inte det serverades med en paprikahummus och en krämig burrata
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.