Men nu får det vara nog pratat om tabbouleh för inte hade den här måltiden varit lika bra om inte det serverades med en paprikahummus och en krämig burrata
Till det en paprikahummus. Paprikahummus4-6 portioner beroende på hur du serverar1 burk kikärtor, sköljda och avrunna1 bit (ca 80 g) grillad paprika på burk½ liten rödlök1 tsk spiskummin½ tsk paprikapulversaft från ½ citronsalt, pepparMixa samman kikärtor, paprika och rödlök
x Finn Crisp med skinka och paprikahummus. . Dagens frukost. x Apelsinyoghurtgröt (koka vanlig fiberhavregrynsgröt kvällen innan och blanda i 1 dl naturell yoghurt och 1/2-3/4 dl egenpressad apelsinjuice, låt stå i kylen över natten) och på morgonen toppa med finhackade hasselnötter, solroskärnor, kokosflingor, blåbär och apelsinklyftor
Bröd med paprikahummus (recept nedan), strimlad fänkål och kokt ekoägg. Paprikahummus. Påläggstestandet fortsätter med en ny slags hummus, denna gång i form av en röd sådan med sting i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.