Pappardelle med vildsvinsragu
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g vildsvinsfärs
  • ¾ dl olivolja
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk nymald svartpeppar
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 stjälkar selleri
  • 1 stor morot
  • 1 torkad och smulad peperoncino eller 1 krm chilipeppar
  • 1 lagerblad
  • 3 kvistar salvia
  • 2 kvistar rosmarin
  • 3 enbär
  • 2 dl rött vin
  • 1 burk finkrossade tomater
  • 500 g pappardelle (bred pasta)
  •  
  • Servering
  • 100 g parmesanost
  • finriven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.