PAPPARDELLE IN BARCA
Food, passion and life |
Food, passion and life |
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 personer
  •  
  • Du behöver
  • 600 g Oxfilé
  • 1 st Zucchini
  • 1 burk Tomatsås men ansjovis
  • 1,5 dl Vatten
  • 4 dl Grädde
  • 2 krukor färsk Basilika
  • 3 vitlöksklyftor 2 st gul Lök
  • Parmesanost
  • 250 g Tomater
  • Olivolja till stekning
  • 600 g Äggbandspasta
  •  
  • Låt oss göra Pasta på mitt sätt
  • 1. Hacka lök, vitlök och en kruka basilika
  • För mer info tryck på bilden
  • Parmigiano reggiano (24 mån), 500g

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.