Pappa som trots att han ätit kött hela sitt liv och knappt tittat åt en grönsak om den inte låg i en köttgryta, simmandes i en gräddstuvning eller stekts i baconflott, glatt hejade på mig och brorsan när vi bestämde oss för att bli vegetarianer efter gymnasiet
Mannen är på senaste tid oerhört inspirerad i köket och den ena rätten blir godare än den andra. Häll på salt och peppar och se till att få in lite peppar under skinnet
Krydda med mycket svartpeppar men inte lika mycket salt, tänk på att osten är salt i sig. Lägg ev in den i kylen att vila i minst ½ timme, eller tryck ut i en pajform och förgrädda några minuter på 175 grader
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd. Om du vill baka dem som bullar placerar du dem istället på bakplåtspapper och låter grädda i ugnen under samma tid, beroende på hur stora du gör bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.