Ingredienser Portioner: 4 650 g minutfilé av kyckling 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk olivolja 500 g krossade tomater 1 tsk basilika 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1 tsk strösocker 4 portioner ris eller annat gryn 2 ägg 2 dl riven grana padano 2 1/2 dl ströbröd 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Skär kycklingen i 2–3 cm stora bitar. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingbitarna runt om på medelvärme i ca 5 minuter. 2 st kycklingfiléer
Lägg i hälften av pastan och därefter kycklingfräset, skeda sedan över tomatsås, strö i hälften av mozzarellabitarna och klicka i ricottan fördelad jämnt över
Putsa kycklingfiléerna, lägg handflatan på en filé och skär försiktigt tre tunna skivor på längden. Servera de panerade kycklingfilerna med kokt ris, tomatsåsen och garnera med parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.