Nästa gång testar jag en sötare variant med vaniljsocker och serverar med sylt och grädde. Idag blev det utan vaniljsocker och med bacon samt krösamos (lingonsylt) till
En favorit är en kallrörd, med vispgrädde, äggulor och socker, men den blir ju ”något” mäktig och kalorität ibland… Vill man ha en god vaniljsås så görs ju den främst (eller helt) på mjölk och det är ju dessutom gott att variera sig
1olja att smöra formarna med. 1Smörj muffinsformen med olja (behövs inte med pappersformarna) och fyll formarna med smeten så att det är 1/3 kvar till kanten. 1Servera med vispad grädde och sylt
Använd antingen muffinsformar i aluminium eller muffinsplåt klädd med bullformar. Pannkaksmuffinsarna går utmärkt att frysa i en plastburk och ta fram kvällen innan - tina i kylskåp
Servera pannkaksmuffinsenmed färska jordgubbar och lättvispad grädde. Smörj en muffinsplåt med smör. Dessa muffins fungerar givetvis att äta med valfria tillbehör som du vanligtvis har till pannkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.