Liknande bars som man kan köpa i affären innehåller oftast en massa tillsatser för att försöka dra ner på de dyra ingredienserna (nötter, fröer och torkad frukt) och de bars som är bra kvalitet håller ofta ett mycket högt pris
Åtminstone inte om man vill efterlikna ”vanliga” pannkakor – de flesta recept jag stött påoch testat har varit helt utan alternativa mjölsorter (helt baserat på ägg, någon sorts mjölk och fiberhusk) alternativt gjorts på kokos- eller mandelmjöl
Grädda pannkakorna i ngn minut på var sida tills de blivit gyllenbruna. Men det finns väl sina förklaringar - både barnen på jobb ochpå mina barns fsk och skola härjar bacillerna som bäst just nu - inte konstigt då Februari kallas VABruari via försäkringskassan
Stek pannkakorna i smör, gärna på plättlägg på medelstark värme. Arvids skola hade öppet hus på FN-dagen och bad alla föräldrar komma med mat från länder som de har anknytning till, är födda i eller har släkt i
Pannkakoroch sylt på gång. Samtidigt som pannkakorna steks kan sylten puttra på spisen. När man hällt upp den varma nykokta sylten på rena burkar ska man ställa burkarna upp och ned
Ta upp degen på bakbord och arbeta igenom den. Mixen köpte jag på Senza Glutine, som också har en fysisk butik med allehanda glutenfria produkter i Stockholm
4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.