Pannkakor, så enkelt, så gott och så underskattat. Man kan fylla dem med mer matigt innehåll (då blir det tekniskt sett galette och då ska man istället göra dem på bovetemjöl) eller en crêpes och då är det ett mer sött innehåll
Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa till en slät smet. Grädda ca 1 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa det hela till en slät smet. Grädda ca 1 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan
Inlägget Amerikanska pannkakor dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Recept hittade jag på en amerikansk hemsida som beskriver dessa som “the best pancakes ever”
Ett enkelt och gott recept på tunna, frasiga, naturligt glutenfria pannkakor utan mjölmix. Vänd på pannkakan när smeten har stelnat och fått färg på undersidan
Hetta upp en teflonpanna på medelvärme. Servera pannkakorna med till exempel keso, banan eller bär. Stek varje pannkaka någon minut på varje sida, så att de får en fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.