Spola händerna i kallt vatten och börja rulla pannbiffarna, forma dem som stora köttbullar och platta sedan till dem, lägg dem på en skärbräda som spolats med kallt vatten, detta förhindrar att de klibbar fast
4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans medpotatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Pannbiffar500 g blandfärs 0,75 dl ströbröd 0,5 dl vatten 0,5 dl mjölk 1,5 tsk salt 0,5 dl is, krossad 0,5 gul lök, finhackad och fräst i smör 1 ägg svartpeppar smör, till stekning olja, till stekning. Gaffelmosad potatis800 g potatis 2 l vatten 8 tsk salt 50 g smör 1 kruka gräslök, fint hackad
Pannbiffar500 g blandfärs 0,75 dl ströbröd 0,5 dl vatten 0,5 dl mjölk 1,5 tsk salt 0,5 dl is, krossad 0,5 gul lök, finhackad och fräst i smör 1 ägg svartpeppar smör, till stekning olja, till stekning. 1Gaffelmosad potatis800 g potatis 2 l vatten 8 tsk salt 50 g smör 1 kruka gräslök, fint hackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.