Servera fisken med kokt potatis och grönsaker och röran. Här kommer gårdagens middag på recept. 800 gram potatis. Koka upp lättsaltat vatten i en större kastrull, skala potatis och låt koka på medelvärme tills den är mjuk, cirka 20 minuter (känn efter med sticka). Lägg i dem tillsammans med potatisen när cirka 6 minuter av koktiden kvarstår. 800 gram potatis
Tillsätt skivad potatis och hackad blomkål. Häll allt i smörad ugnsform - toppa med sista osten. ca 5 potatisar, skalade och tunnskivade. 2-4 dl. Tillsätt 1 tsk baskrydda - vispa ihop. Låt sjuda ca 5-7 min - smaka av med lite mer baskrydda. Kör i 200 graders ugn 35 -45 min (beroende på ugn). Ta ut gratängen och låt vila 5-10 min innan servering ca 5 potatisar. 2-4 dl mellanmjölk. 35 -45 min. 5-10 min
Servera genast biffarna med lök, sky och den stekta potatisensamt nyklippt persilja. Tärna potatis och stek i smör och olja på medelvärme till den är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.