Pannbiff med lök och äpplefrästa kantareller, krämig chevresås och ugnsbakade grönsaker
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg köttfärs
  • 1 st Ägg
  • Vitlökspulver
  • Lite Rosépeppar
  • Rosmarin
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 200 gr Kantareller (förvällda)
  • 1 st Äpple (tärnat)
  • 1/2 st Gul lök (tärnad)
  • Rapsolja
  • 200 gr Chevre ost (Skala och gör bitar)
  • 1 dl Grädde
  • 1 dl Vitvin
  • 1,5 dl Vatten
  • 15 ml Maizena
  • 300 gr Potatis (i bitar)
  • 300 gr Morötter (slantad)
  • 300 gr Vitkål (i bitar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.