Servera medstektlök, lingonsyltochgräddsås. Råstektmandelpotatistillochgräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Strö över flingsalt. 1 Blanda nötfärs, lök, ägg, kryddpeppar, salt och svartpeppar. Forma 8 biffar. Smält smör i en panna och stek biffarna 2 minuter på varje sida. 2 Lägg dem i en ugnsfast form och sätt ini ugnen cirka 10 minuter. Behåll smöret i pannan och stek lökoch socker 5 minuter. Häll på öl och koka ytterligare 5 minuter. 3 Bryn smör ochvitkåli en stekpanna cirka 5 minuter, så att kålen behåller spänsten. Tillservering 1 Servera med kokt potatis eller potatispuré. 1 riven gul lök. 3 strimlade gula lökar. 200 g grovt skuren vitkål. 1 tsk flingsalt. 800 g kokt potatis
Smält ner smör och stek löken på medelhög värme så att den blir mjuk men inte tar färg. Vispa ur pannan medlite vatten ochtillsätt sedan creme fraiche, philadelphiaost, soja, grönpepparkorn ochvinägersorterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.