4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme. I lördags gjorde jag en pannacotta som jag tänkte ni skulle få receptet på
Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något. Toppa pannacottanmedjordgubbar, mynta och kaksmulor
Garnera ev med lite riven choklad, eller något annat. Den här pannacottanmed smak av mango och kokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Här har jag gjort en riktigt vaniljstinn variant toppad med lite nötsmul, och när man tar en sked av pannacottan uppenbarar sig en liten gömma av havtornsmarmelad
pannacottamedvit choklad och en massa härliga bär, kvällens efterrätt. min kära telefon (som fick sig ett bad förra fredagen) har inte varit sig lik och mitt under en jobbresa till Östersund med omnejd bestämde den sig för att sluta ta laddning och ingen dator hade jag med mig heller
Så för att få användning för mina rabarber gjorde jag en kompott som jag toppade medoch det blev en väldigt bra kombination med den vita chokladen som jag smaksatte pannacottanmed
Den här ljuvliga pannacottanmed både vit choklad och karamelligt krämig Dolce Latte rekommenderas å det varmaste när du vill avsluta middagen med något riktigt läckert
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Varm choklad med skumtomtar ochvit choklad. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.