Det skulle iallafall jag vilja ha att tillgå [måste kika närmre på Ikea nästa gång efter de perfekta Pannacottaglasen] då det kan bli lite för mycket av det goda och sen skulle det vara fint att servera den i ett icke välvt glas
Pannacotta går att variera med en rad olika smaker, här är en med en fräsch brytning av lime. Dela vaniljstången och skrapa ur den i en kastrull, hacka upp vaniljstången i lite större bitar och låt även dom följa med i kastrullen
Pannacotta. Medsmakav vit choklad och lime. Skiva jordgubbar och blanda dem med passionsfrukt. Detta är en av de klart godaste desserterna jag ätit på länge
En dessert medsmakav jul. Pannacottamedsmakav jul, 4 port. Dessutom är det lite grädde och mycket turkisk yoghurt så det låter väl ganska nyttigt för en dessert
Det kanske inte låter så exotiskt eller upphetsande nu för tiden medpannacotta. Ändå är det fortfarande den "kokta grädden" en storfavorit för många, och varför inte, den är väldigt lätt att variera med olika smaksättningar eller servera med olika tillbehör som kompotter, geléer osv
Jag hoppas det ska smaka för jag är verkligen nöjd med det här receptet, kakan är saftig och mjuk med en härlig smak och har lång hållbarhet, utan att bli torr eller smulig
Härom året gjorde jag dessa superenkla och snabba pepparkaksmuffins/cupcakes med frosting på totalt tre ingredienser (fyra om man lägger till vattnet som mixen ska blandas med)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.