Pannacotta med lingon och mandelflarn
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid
  • 30 minuter för tillagning,
  • 2 timmar för stelning
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 0,75 dl strösocker
  • 0,5 vaniljstång, delad och urskrapad med frön
  • 2 krm kardemumma, stött eller malen
  • 3 gelatinblad, blötlagda
  • 0,75 dl vaniljyoghurt
  • Lingon- och sherrykompott
  • 2 dl lingon, frysta eller färska
  • 1 dl sherry (halvtorr)
  • 0,5 dl strösocker
  • Mandelflarn
  • 100 g smör, rumstempererat
  • 100 g glykos
  • 2 dl strösocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 50 g mandelflagor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.