Kokosnöt ochlimepannacotta. till Limepannacotta. Blötlägg gelatinen till pannacottan i kallt vatten. Drag kastrullen från värmen och rör ner osten, choklad och urkramade mjuka gelatinblad, limeskalochlimesaft
Dekorera slutligen med en kvist myntaoch melonspetten till varje portionsskål. Trä kuberna på spetten och grilla någon minut medan du snurrar dem så att alla sidor får lite färg
Pannacotta går att variera med en rad olika smaker, här är en med en fräsch brytning av lime. Innan servering garnera gärna med några gröna blad och nån tunn skiva lime
Fantastiskt god pannacottamed frisk limesmak. Garnera gärna med bär och citronmeliss vid serveringen. Tvätta limenoch riv skalet av den (bara det yttersta gröna)
Drinkar med sockerlag, limeochmynta är dock vanliga i hela Syd- och Centralamerika, såväl som i Karibien, så många varianter finns, även om spritsorten varierar
det tar bort beskheten som sitter i skalet) Skölj den färdigkokta quinoan i kallt vatten så att den inte är het och blanda den med resten av ingredienserna i en skål
Lägg upp salladsblad som du fyller med salsan, den ljumma fisken och ringlar dressingen på. Jag hade fisk i mina wraps, men det går givetvis lika bra med vilket proteintillbehör man önskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.