Toppa medblåbäroch granatäpple vid serveringen. Superenkelt och gott, toppingen kan man variera i det oändliga och det går utmärkt att göra den dagen innan
Kokosnöt ochlimepannacotta. till Limepannacotta. Blötlägg gelatinen till pannacottan i kallt vatten. Drag kastrullen från värmen och rör ner osten, choklad och urkramade mjuka gelatinblad, limeskalochlimesaft
Pannacotta går att variera med en rad olika smaker, här är en med en fräsch brytning av lime. Innan servering garnera gärna med några gröna blad och nån tunn skiva lime
x Kvargkaka medblåbär, limeoch kokos. Då gjorde jag med smak av hallon och kanel. Dock fick jag ändå ha den längre i ugnen då jag hade i en massa limesaft=mer flytande röra=tar längre tid till den stelnar
Tag ut glasstårtan ur formen och dekorera medblåbär, vit choklad, citronmeliss och hel syltad lime. Vänd samman grädden och äggvispet, strössla pistagenötter i botten på en tårtring och fyll upp med glassmeten
Blanda de torra ingredienserna och sila ned i smeten varvat med mjölken. Det kanske börjar bli lite mycket whoopies nu, men jag vill ju så gärna dela med mig av denna fantastiska kaka
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.