Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacottaoch här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacottamed vit chokladmousse
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottanoch hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Koka upp vaniljstång, frön, socker och grädde. Jag hittade ett recept på Bailyes Pannacotta som jag tyckte verkade gott så det var jag sugen på att göra
Toppa med blåbär och granatäpple vid serveringen. Superenkelt och gott, toppingen kan man variera i det oändliga och det går utmärkt att göra den dagen innan
Ingredienser Portioner. 4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.