6 2 gelatinblad 1 vaniljstång 5 dl vispgrädde 200 g mjölkchoklad med daim Topping 1 dubbeldaim Till servering ev vispad grädde bär Lägg till i inköpslistan
Här kommer receptet på dom och det är samma recept som med en sån banoffepaj. Hej. Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Avsluta med en kvist citronmeliss. 1Lägg fröna och den urskrapade stången i en kastrull tillsammans med grädde och socker. 1Garnera med färska hallon, eller blåbär om du hellre vill
Värm grädden och häll i geléhallonen. Rör om på låg värme till dess geléhallonen lösts upp i grädden. Häll upp i skålar och ställ kallt i minst 4 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.