Servera gärna med varma Pommes Duchesse, eller med ett gott potatismos. Servera med varma Pommes Duchesse och vit sparris som fått ett hastigt uppkok i sin egen lag
800 g flankstek 12 morötter, gärna olika färger 2 bananschalottenlökar 4 msk rödvinsvinäger 1 kruka färsk bladpersilja 2 krukor dragon 50 g babyspenat 100 g smör, att bryna smör, till stekning olja, till stekning salt peppar
Skala och skär långa strimlor av morötternamed hjälp av en potatisskalare. Såsen är klar när du kan dra med en sked i botten på kastrullen och såsen sakta fyller igen spåret
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Jag kokade en lag på tunt skivade morötter, purjolök, lagerblad, vitpepparkorn och salt. Piggvarmed skirat smör och pepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrot och var inget som jag längtade efter
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det brynta smöret
Piggvarmed kantareller, västerbottensost ochvitvinssåsPortioner. Ta bort huvudet och stjärtfenan på piggvaren, dela fisken mitt i ryggraden och klipp sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.