Pankopanerade laxbollar med skördesallad och getostdipp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Laxfilé Färsk
  • 1 st Ägg
  • 1 st klyftor Vitlök
  • 1 st Citron
  • 1 msk Timjan - färsk
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar
  • 1 dl Panko
  • 65 g Salladsmix
  • 1 st Broccoli
  • 200 g Polkabetor
  • 200 g Gulbetor
  • 200 g Rödbetor
  • 100 g Morötter
  • 150 g Sugarsnaps
  • 1 st krukor Persilja
  • 1 st Citron
  • 2 msk Olivolja
  • 3 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar
  • 170 g Getost, Chevre
  • 1 dl Yoghurt för Matlagning
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 msk Timjan - färsk
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar
  • 0.5 msk Olivolja
  • 1 st Baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.