Under tiden förbereds en skål med uppvispat ägg och en annan med pankoströ. Jag har ju fått hem en hel del zucchini som jag försöker hitta på lite olika saker med
Arrangera med tillbehören ovan och servera. Bräserad rödkålrödkålrödlöklufttorkad chorizobalsamvinägeren gnutta sockersalt och pepparSkiva löken och hacka chorizon i tunna smala strimmor
Skeda över dressingen och dekorera med blommorna. Dra stekpannan från värmen och blanda ned örterna. Lägg ut kålrabbin på salladen och strö över krutongerna
Det bästa med skördetider är att det är så enkelt och går så snabbt att laga mat och få till goda och näringsrika måltider… Idag var jag på skördemarknad i Vinterviken och kom hem med en kasse blandade godsaker
Jo, en asiatisk produkt framtagen för att panera och fritera med. Jag älskar ju fisk, som ni säkert vet vid det här laget, och torsk är en absolut favorit både till smak, konsistens och prismässigt
Riktigt frasig fisk, smakrik currysås med rejält med sting och ett himla gott äppelskum. detta moment hade jag inte tid att göra, så jag dekorerade med äpple i stället
Den pankopanerade torsken hittade vi på Cookie Crumble. Och dessutom hade vi varit ute på skogspromenad med vår pescetariske, fyrbente vän i två timmar
Vispa samman äggulan med vinäger, citronjuice och senap i en bunke. Den urbenade fisken vänder jag först i kryddat (salt och peppar räcker) mjöl, sen ägg och sen pankoströbröd och steker i smör
Med ett fasansfullt leende, nacken i gamvinkel och endast iförd sockiplast stod jag där lite som ett fån och visste inte hur jag skulle inleda dagens middag
Kommentarer
erik.zetterstrom-1
Låter gott
Logga in eller Registrera för att kommentera.