Till servering sallad, gärna med tomt och gurka. Duchessepotatis800 g mjölig potatis 25 g smör 0,75 dl vispgrädde 1,5 dl mjölk 2 äggulor 0,5-1 tsk salt 2 krm vitpeppar 600 g torskfilé salt
Pankopaneradtorsk. Blanda med övriga ingredienser till såsen och ställ svalt. Häll i mjöl, lättvispat ägg och pankoströbröd (blandat med salt och peppar) i tre skålar
Ingredienser panerad torsk. Kan hålla med de, det är väldigt gott. Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli
För ett tag sedan skrev vi här i köket om hur lätt man röker lax i röklåda hemma och som om att det inte räckte med att röka laxar så har herr M även gett sig i kast med att prova hur det går att röka torsk
Torsken är superenkel och kan göras med vilken fisk man vill (eller någon annan form av protein). Tina upp fisken, vänd i ägg som är uppvispat med salt, peppar & curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.