Servera medkokt potatis och lite grönsallad. Blanda vetemjöl, ströbröd, salt och citronpeppar på ett fat och Vispa upp ägget i en skål Doppa spättorna i ägg ochsen i skorpmjöls röra
Serverade den ljumna patén medkokt potatis ochensås gjord på majonnäs, crème fraîche, sweet chilisås, fransk senap, salt och peppar samt lite fräscha ärtskott på toppen
Rivna morötter samt kokt potatis, smaksatt med lite dill, är för oss självklara tillbehör. Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Först kokade jag den i några timmar och sedan serverade jag denmedensås baserad på chilibönsås. Med i koket hade jag lite risvin, ingefära, salladslök och lite sichuanpeppar
Inget ont om grytor i och för sig, men det kan ju vara trevligt med lite variation. Jag tror att ett problem med vegetariskt mat är att man väldigt lätt fastnar i ett träsk av linsgrytor, soppor ochpastasåser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.